Escríbenos Dónde estamos
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Requisits per viatjar amb mascotes

Publicado: 19 de Noviembre de 2019

Arriba l’agost i amb ell les vacances de molts de nosaltres. Des de Arca Veterinària, us volem animar a tots els propietaris a viatjar amb les vostres mascotes. Per això en aquest article volem informar-vos d’allò que necessiteu per fer-ho.

Viatjar per Catalunya:

Per moure’ns per Catalunya amb la nostra mascota, l’únic requisit legal és que l’animal vagi degudament identificat amb un microxip. Tot i que a Catalunya no hi ha cap vacuna obligatòria, a nivell de salut recomanem que tots els animals portin al dia les seves vacunes i desparasitacions.

Viatjar per Espanya:

Per sortir de Catalunya, a part dels requisits de l’apartat anterior, hem de tenir en compte que aquí si que és obligatòria la vacuna de la ràbia. Només hi ha tres comunitats autònomes en las quals no ho és (Catalunya, Galicia i País Basc), però com que per viatjar entre elles es necessari travessar comunitats en les quals si que és necessària la vacuna antiràbica, sempre que sortim de Catalunya la nostra mascota haurà de dur aquesta vacuna vigent.

Viatjar a l’estranger:

El primer que haurem de tenir present és que la nostra mascota necessitarà passaport. És un document expedit als centres veterinaris que un cop fet durarà tota la vida de l’animal, simplement s’haurà d’anar actualitzant amb les dades de revacunacions, desparasitacions i exploració física per part del veterinari abans de cada viatge. Hauran d’anar sempre identificats amb microxip i mantenir al dia la vacuna antiràbica anual i les desparasitacions.

Un cop tinguem clar quins països visitarem, el millor seria trucar a l’ambaixada de cada país per assegurar-nos dels requisits que ens demanaran per accedir-hi amb la nostra mascota, ja que alguns països sol·liciten analítiques i/o documentacions específiques.

Desitgem que gaudiu molt d’unes vacances en família!

haz clic para copiar mailmail copiado